Reed Cases by REEDIANO

Reed Cases by REEDIANO

Reed Cases by REEDIANO

Dacă sunteți sau veți fi în căutare unei cutii de ancii pentru oboi/fagot, iată niște motive pentru a alege producătorul Reediano din Polonia:

1. Sunt realizate de mână. Puțini producători spre deloc se pot lăuda că produc în acest fel.

2. Estetic, absolut minunate. Lemnul utilizat este natural, de cea mai bună calitate. Lăcuit frumos, de mână, în mai multe straturi.

3. Îmbinări ale fețelor plane. Balamale din material metalic rezistent. Montare cu șuruburi, sistem de închidere/deschidere cu magnet, suficient de puternic să rețină anciile înăuntru la o manevrare mai neatentă (verificat!) și totuși nu excesiv de puternice încât deschiderea să fie anevoioasă.
4. Materialul textil folosit în interior este decupat și aranjat cu atenție. Suportul anciilor este foarte ferm (probabil dintr-un material plastic dur sau metal cu puțin clips) și este îmbrăcat acoperit cu un material textil foarte fin și gros care îmbracă bine tubul de ancie și nu îl lasă să se miște. Distanța între anciile fixate în suport este corespunzătoare, fără riscul de contact între ancii, indiferent de cât de lat este fasonul. Este verificat și cu ancii de corn englez!

5. Raportul calitate preț absolut imbatabil. Cel puțin conform căutărilor noastre. Și nu au fost puține deloc. Aici este lista de prețuri: http://www.reediano.com/pdf/price.pdf
6. Posibilitatea personalizării prin alegerea tipului de lemn (fag, stejar, mesteacăn), a lacului (stejar negru, cedru, transparent), a culorii materialului textil din interior. Reediano oferă și posibilitatea gravării stilizate a numelui posesorului pe fața superioară a cutiei. Noi am dorit să avem numele și logo-ul producătorului. Pentru că merită!

Artistul care produce aceste cutii se numește Dawid Szot.
Au și un website: www.reediano.com (Informațiile sunt oferite deocmandată în Poloneză și Engleză)
Aici este pagina lor Facebook: https://www.facebook.com/Reediano/
Reediano nu oferă deocamdată posibilitatea de a plăti cu cardul, iar comisionale de transfer interbancar între România și Polonia sunt foarte mari, aproape cât produsul în sine. Dar puteți să reduceți costurile de transfer cu 90% prin intermediul acestui procesator intermediar: https://transferwise.com/

Mulțumim Dawid, succes Reediano!