Despre Ars Ventus

Ars Ventus este cea mai mare organizație pentru suflători din România.

Povestea noastră a început în 2013 ca organizație concentrată pe un singur ansamblu de suflători. Pe parcursul anilor am evoluat pentru a îmbrățișa muzica pentru suflători în toate combinațiile instrumentale, genurile și speciile camerale, prezentând artiști din România în concerte formale sau educative. Pentru a fi în fruntea dezvoltării artistice și pentru a ajunge la o audiență și mai largă, activitățile noastre vor cuprinde și o competiție, workshop-uri, cursuri de măiestrie, biblioteci virtuale, toate într-o pasiune comună pentru muzica de calitate.


Echipa:

Luca Daniel Lucian: Trezorier


Implicare:

Aveți posibilitatea să susțineți Asociația Ars Ventus. Nu vă costă nimic.

Directionați 2% din impozitul pe venit datorat statului către Asociația Ars Ventus. Din orice venit, statul impoziteaza 16%. Din aceștia, 2% pot fi direcționați spre un O.N.G. (Organizație non-guvernamentală). Cele două procente din impozitul dumneavoastră  vor fi altfel direcționați automat către stat.

Cum să procedați:

Dacă aveți venituri din salarii completați Formular 230 cu datele dumneavoastră personale apoi îl semnați și îl trimiteți pe adresa noastră de e-mail:  contact@bucharestwinds.arsventus.ro
Click aici pentru informații detaliate despre direcționarea a 2 % din impozitul pe venit.


Contact Asociația Ars Ventus

+40766366162

19th Residence. Șoseaua Orhideelor 19, camera 94, Sector 6, București, România. Cod postal: 060071

contact@bucharestwinds.arsventus.ro