Burse

Asociația Ars Ventus oferă în fiecare an prin programul Bucharest Winds Education o bursă pentru a acoperi costurile de participare la un concurs de muzică de cameră unui ansamblu de suflători din București format din tineri artiști.

2020

CERINȚE:

• Sunt acceptate ansambluri de duo, trio, cvartet şi cvintet în combinaţii instrumentale formate exclusiv din instrumente de suflat.
• Limita de vârstă a fiecărui artist nu trebuie să depășească 25 ani.

ÎNSCRIERI:

Înscrierile se trimit până pe 30 iunie 2020 (inclusiv) pe adresa de e-mail (bucharest.imc@gmail.com) şi trebuie să conţină:

• Un fragment video cu ansamblul de suflători (trimis printr-un serviciu de transfer electronic (www.wetransfer.com) şi detaliile (numele ansamblului, numele interpreţilor, compozitorul, lucrarea) pe adresa de e-mail menţionată.

REZULTATE:

Rezultatele vor fi comunicate pe website începând cu 1 iulie 2020 (https://arsventus.ro/index.php/bucharest-winds-education/).

MENȚIUNI:

• Bursa în cuantum de 1000 RON va fi virată în perioada desfășurării concursului.
• Membrii ansamblului au obligația de a susține un recital cu ansamblul de suflători în cadrul Stagiunii muzicale “Iosif Sava” organizată la Palatul Șuțu de către Fundația A.C.C.U.M.M. în cursul lunii ianuarie 2021, cu repertoriul concursului la care s-au prezentat.


2019

Trio Ars Spiritum

Lavinia Opriș – oboi

Sebastian Antoneac – clarinet

Alexandra Stanciu – fagot


2018

Trio Ars Spiritum

Sabin Iordache – oboi

Sebastian Antoneac – clarinet

Alexandra Stanciu – fagot